Voor scholen

Plots is daar Corona. En zitten alle leerlingen in Nederland thuis.
Natuurlijk heeft niet iedere school meteen een oplossing ‘op de plank’ voor online onderwijs op afstand.

Voor die scholen is er Leraaropafstand.nl; een landelijk initiatief waaraan verschillende partijen samenwerken. Wij helpen scholen om snel met een goede totaaloplossing voor online leren op afstand. In een oogwenk geregeld bovendien!

Wij zetten namelijk binnen 48 uur een digitale leeromgeving voor je klaar. Een pasklare oplossing; geschikt voor iedere school. Platform onafhankelijk, uitgever onafhankelijk en natuurlijk methode onafhankelijk.

We inventariseren jouw situatie en vervolgens richten wij jouw omgeving in. Daar hoef je niets voor te doen; je geeft de regie uit handen aan één van de tientallen bevoegde leerkrachten. Zo haal je heel veel IT-praktijkervaring in huis. Heb je een ICT Coordinator; dan helpen we hem/haar om snel te schakelen.

We koppelen desgewenst alles aan de gegevens uit jouw eigen leerlingadministratie. Zo bouwen we snelheid en accuratesse in. Maar zo borgen we ook de privacy. Eerste hulp bij afstandsonderwijs dus!

Binnen het platform is een kant & klaar lesprogramma. Geschikt voor onderbouw én bovenbouw. Kerndoeldekkend bovendien en methode onafhankelijk. Zie dit maar als een soort ‘starterspakket’.

De eerste periode ontzorgen we jou volledig. Zo kunnen jij en jouw team op een overzichtelijke manier wegwijs maken met de omgeving. Onder vakkundige begeleiding natuurlijk.

Nadat we de eerste ‘noodhulp’ hebben geboden helpen onze ervaren (en bevoegde!) leerkrachten je team op weg. We bieden beknopte en heldere online trainingen. En pas als je zélf aangeeft dat je eraan toe bent geven we jou het roer over van jouw online school.

Tijdens deze moeilijke periode bieden we ook een gratis helpdesk voor ouders en leerlingen. We nemen de ‘eerstlijn’ zorg voor het online onderwijs uit handen. Voor als een laptop niet werkt. Of als een tablet kuren heeft.

Kortom: met leraaropafstand.nl heb je een directe oplossing voor onderwijs op afstand voor vandaag. Maar met het oog op morgen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam
Functie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Naam
Functie